Ledenadministratie

De ledenadministratie van LTC Amor is in handen van de secretaris van de vereniging Herman Drenth.

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden door het sturen van een e-mail. Vermeld u in uw mailbericht naast uw voor- en achternaam, adres en geboortedatum ook uw e-mailadres en telefoonnummer. Hoewel we dat uiteraard liever niet zien, kunt u zich ook afmelden via dit mail bericht. Ook dan graag naam, adres en woonplaats vermelden. Bij wijziging graag de aard van de wijziging doorgeven.

De contributie voor seniorleden bedraagt € 75 en voor juniorleden (tot 18 jaar) € 32,50 per jaar. Een lid wordt aangemerkt als seniorlid vanaf 1 januari van het jaar waarin het lid 18 jaar zal worden. De contributie kan worden betaald door storting op bankrekening NL72RBRB0898307783 t.nv. LTC Amor te Beerta onder vermelding van "contributie". Per gezin betaalt u voor maximaal vier thuiswonende leden, waarbij de laagste contributie vervalt. Opzegging van een lidmaatschap kan door een lid slechts geschieden tegen het einde van het verenigingsjaar en met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Dit betekent in de praktijk voor 1 december. Het verenigingsjaar is gelijk aan het kalenderjaar.

Laatste tennis nieuws vorige nieuwsberichten

Er zijn op dit moment geen berichten

Bekijk alle foto's van Tennisclub Amor op deze pagina

Warming-up