Het Bestuur van de LTC Amor bestaat uit:

• Albert Dreijer (voorzitter)
  • Herman Drenth (secretaris en ledenadministratie)
  • Ineke Frans (penningmeester)
  • Gezina Jansen (algemene zaken en kantine)
  • Eddy Siemens (algemene zaken)

Daarnaast kent Amor nog een aan aantal commissies zoals de Baancommissie, Wedstrijdcommissie en Jeugdcommissie.

Laatste tennis nieuws vorige nieuwsberichten

Er zijn op dit moment geen berichten

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie van Amor bestaat uit Engel Modderman en Herman Drenth. Gezamenlijk regelen zij zaken zoals het organiseren van clubkampioenschappen, de opgaves voor de diverse competities en alles wat daar mee te maken heeft en in het winterseizoen zorgen zij er voor dat je ook af en toe in de tennishal in Winschoten kunt spelen. Engel Modderman en Herman doen voornamelijk de competitie van de KNLTB en op dit moment is er voor de organisatie van de OGTB competities een vacature. Bij hen kun je dus terecht met vragen over de diverse vormen van competitie waaraan teams van Amor meedoen.

Wil je ook competitie spelen? Neem gerust contact met ze op!

Jeugdcommissie

Ga gezellig tennissen !!!!
Ben je reeds van lid van Amor of word je binnenkort lid. Ga dan gezellig op de volgende dagen tennissen met je vriendje of vriendinnetje. Er zijn altijd begeleidsters aanwezig aan wie je alles kunt vragen over tennis. De jeugdcommissie organiseert bovendien dagen om met z'n allen, behalve tennis, ook andere leuke dingen te doen. Wil je weten wanneer? Kijk dan in de agenda van Amor.

Natuurlijk kun je op alle dagen van de week met iemand afspreken om te gaan tennissen. Bij mooi weer zijn de banen altijd open. Wil je een sleutel van het toegangshek? Neem dan even contact op met Gezina Jansen, tel 0597-332579.

Baancommissie

De baancommissie het hart van de vereniging! Iedere commissie, iedere functie en ieder lid is belangrijk voor de vereniging. Maar een bestuur, een kantinecommissie, een wedstrijdcommissie en een jeugdcommissie kunnen allemaal functioneren zonder tennisbanen. In de winter gaat alles toch ook gewoon door? Echter: om het spelletje te kunnen spelen - waar het bij een tennisvereniging immers om gaat - daarvoor heb je toch mooie tennisbanen nodig... De baancommissie zorgt er elk jaar weer voor dat de banen in top conditie komen en blijven. Dit betekent in de praktijk ontzettend veel werk. Maar met liefde voor de vereniging en in samenwerking met vrijwilligers van Amor slaagt ze daar elk jaar weer in. Wil je ook je steentje bijdragen? Neem contact op!

Kantinecommissie

De kantine is volledig in eigen beheer. De kantinecommissie zorgt voor alle in- en verkopen en zorgt er tevens voor dat er in het weekend vrijwilligers achter de bar staan. In het voorseizoen moeten leden van de vereniging één bardienst draaien en een keer de kantine schoonmaken. Hiervoor is een rooster opgesteld. Elke groep heeft een contactpersoon die het rooster verder inplant. De kantinediensten zijn van maandag t/m vrijdag van 19.00 u tot 22.00 u. De kantine is telefonisch bereikbaar onder nummer 06-20593831.

Hebt u vragen aan het bestuur of aan één van de commissieleden dan kunt u dat doen via het algemene e-mail adres van Amor t.w. info@ltcamor.nl of via het contactformulier.

Bekijk alle foto's van Tennisclub Amor op deze pagina

Warming-up
De rackets
Instructie clinic